«Πολύ σημαντικός ο ρόλος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου των Δήμων της Δυτικής Αθήνας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

03.11.2021

Η Χαρά Καφαντάρη είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΣΔΑ κο Παχατουρίδη, τον Γενικό Γραμματέα κο Αρβανίτη , τον Αντιδήμαρχο Χαϊδαρίου κο Καρατζαφέρη και στελέχη των τεχνικών και οικονομικών υπηρεσιών του ΑΣΔΑ.

 Η Χ. Καφαντάρη δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου των Δήμων της Δυτικής Αθήνας στην ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής. Ο ΑΣΔΑ ,ως πολυεργαλείο δοκιμασμένο, με ικανό προσωπικό και στελέχη, διεκδικεί και επιτυγχάνει τη λήψη προγραμμάτων , υλοποιεί έργα, εκπονεί μελέτες και βοηθά τους δήμους αναφορικά με τεχνικά έργα και κοινωνικές παροχές.(Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις-ΕΣΠΑ, καταρτίσεις ανέργων, παρατηρητήριο ανέργων-εργαζομένων και νέων επιχειρήσεων, ΤΕΒΑ κλπ) . Ο Σύνδεσμος, διεκδικεί χρήματα από  Ταμείο Ανάκαμψης και ΕΣΠΑ, καθώς και  οικονομική ενίσχυση για καταρτίσεις και τη ψηφιακή σύγκλιση. Επιπλέον δε , για τη Πολιτική Προστασία ,και τη προστασία των ορεινών όγκων του Ποικίλου Όρους -όρους Αιγάλεω.

Πριν ένα μήνα ο κος Μητσοτάκης σε συνάντηση με τους δημάρχους Δ.Α. δεσμεύτηκε για την επίλυση σειράς θεμάτων και για την εξασφάλιση πόρων από το Ταμείο  Ανάκαμψης. Δυστυχώς, ως σήμερα δεν υπήρξαν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσωπικά, δεσμεύομαι ότι θα είμαστε δίπλα στο Σύνδεσμο, με συνεχείς παρεμβάσεις και με  όλα τα μέσα κοινοβουλευτικού ελέγχου».

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: