Βιογραφικό

DSC_0331Χαρούλα (Χαρά) Καφαντάρη – Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Αθήνας

Γεωλόγος, πτυχιούχος ΑΠΘ, εργάσθηκε στην Εθνική Τράπεζα, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Με ενεργό συμμετοχή από τα μαθητικά της χρόνια στο αριστερό κίνημα, στο συνδικαλιστικό κίνημα των τραπεζών, δραστήριο μέλος κοινωνικών κινημάτων και κινημάτων Πόλης, με ιδιαίτερη δράση στο περιβαλλοντικό πεδίο.

Εκλέγεται Βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών από το 2012, με πλούσια και πολύπλευρη κοινοβουλευτική δράση εστιασμένη στην Ενέργεια, το Περιβάλλον, την Κλιματική Αλλαγή, την Προστασία των Ζώων, σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και Σωμάτων Ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής παρουσίας της ανέδειξε πολλά ζητήματα της Δ. Αθήνας (Νοσοκομείο  «Αγία Βαρβάρα», Στρατόπεδο Χαϊδαρίου – ΜΠΛΟΚ 15, Πάρκο Α. Τρίτσης, Ποικίλο Όρος κ.α.).

Ως Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής εκπροσώπησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο σε Διεθνείς Συνδιασκέψεις για το Κλίμα του ΟΗΕ, σε Διακοινοβουλευτικές Συναντήσεις Επιτροπών της ΕΕ για θέματα ενέργειας, αγροτικής Ανάπτυξης και επενδύσεων.

Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Γεωλόγων, του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Αντιπρόεδρος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978164252, 2103708388

E – mail: kafantari@parliament.gr

https://www.facebook.com/charakafantari/

Blog: http://kafantari.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: