Καφαντάρη για Σκοπιανό: Να λυθεί, για να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στα Βαλκάνια

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Αθήνας και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Χαρά Καφαντάρη, στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, 22/3/2018.

«Η χώρα μας αναβαθμίζεται γεωστρατηγικά»

«Είναι ευκαιρία να βρεθεί μια λύση με τη γείτονα χώρα, ώστε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στα Βαλκάνια» υποστήριξε για το Σκοπιανό, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ.

«Ακολουθούμε την εθνική γραμμή. Η ονομασία της είναι ΠΓΔΜ. Υπάρχουν κάποιες απόψεις σε ζητήματα στα οποία δεν συμφωνούν οι κυβερνητικοί εταίροι. Τρία χρόνια συμβαίνει αυτό, αλλά η δημοκρατία και το Κοινοβούλιο έδωσε τη λύση. Τρία χρόνια ακούμε για πρόβλημα στη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Όντως είμαστε διαφορετικοί. Όμως έχουμε μια προγραμματική συμφωνία να βγάλουμε τη χώρα από μνημόνια και δεύτερον το θέμα της διαφθοράς. Μπορούν κάλλιστα να συνεργαστούν. Δεν υπάρχει διγλωσσία. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα συμφωνηθεί και τι θα έρθει στο κοινοβούλιο» είπε.

«Η χώρα μας αναβαθμίζεται γεωστρατηγικά»

«Είναι ένα σοβαρό θέμα, τάχιστα πρέπει να λυθεί και οι στρατιωτικοί να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Καλό είναι να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί για να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία. Σήμερα ο πρωθυπουργός θα βάλει κι αυτό το θέμα στις Βρυξέλλες. Επειδή η χώρα μας αναβαθμίζεται γεωστρατηγικά καλούμαστε να παίξουμε ένα ρόλο σταθερότητας. Η Τουρκία έχει εσωτερικά προβλήματα και εξωτερικά με τη Συρία τους Κούρδους κλπ, που την υποβαθμίζουν».

«Ο άνδρας μου δεν έχει διοριστεί πουθενά»

Τέλος η κ. Καφαντάρη διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο σύζυγός της Αργύρης Αργυρού διορίστηκε στη Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων ή άλλο Κρατικό Οργανισμό. «Είναι πιο υπόθεση δύο χρόνια πριν. Ο άνδρας μου δεν έχει διοριστεί πουθενά, σε κανένα κρατικό οργανισμό και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο ας φέρει ένα ΦΕΚ, που να το αποδεικνύει. Είναι συνταξιούχος και κάνει το διδακτορικό του».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: