ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: Ν.Δ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ

Αύριο ξεκινούν οι Πανελλήνιες. Κουράγιο και δύναμη στα παιδιά μας! Προέχει η καλή ψυχολογία των παιδιών. Μην έχουμε τα παρατράγουδα των δύο τελευταίων ημερών με την τράπεζα Θεμάτων. Όλοι ευχόμαστε πως όχι.

 Ακούω με προσοχή τη ΝΔ: Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Για τους ίδιους μία κριτική;

Π.χ. 800.000 επαγγελματίες από αύριο μένουν ανασφάλιστοι λόγω μη ρύθμισης ή εξόφλησης οφειλών τους. Αν κάποιος θέλει να συνταγογραφήσει φάρμακο ή να κάνει εξετάσεις ειδικά στην περιφέρειά μου, την πολύπαθη Δυτική Αθήνα, δεν μπορεί!

 Πάντα είχαμε πάγιες θέσεις. Φεριπείν:

– Φορολόγηση των 6 δις των διυλιστηρίων και ηλεκτροπαραγωγών. Ο κος #Μητσοτάκης ειδικά δεσμεύτηκε με 90% φόρο, κάτι που ποτέ δεν έγινε! Αυτά τα υπερκέρδη πρέπει να φορολογηθούν!

– Έμμεσοι φόροι: Είναι δυνατόν να έχουμε: 4,5 δις κύρια έσοδα από τον #ΦΠΑ;

Η κυβέρνηση #Μητσοτάκη πέρασε το Νερό ως προϊόν για ρυθμιστική Αρχή και Αγορά, σταματώντας να το αντιμετωπίζει σαν λαϊκό Αγαθό! 

Θέτω ένα ερώτημα: Θα υπάρξουν άλλες αυξήσεις σε ασφαλιστικές εισφορές; Ας απαντήσει η ΝΔ!

 Επιμένουμε για ακόμα μια φορά: Δεσμευόμαστε για την επαναφορά της 13ης σύνταξης στους συνταξιούχους μας!

Για το Πέραμα:

 Επί ΣΥΡΙΖΑ ενισχύθηκε η Επιθεώρηση Εργασίας και εντάθηκαν τα πρόστιμα. Ήλθαν οι κύριοι της #ΝΔ και την συμπεριέλαβαν ως διεύθυνση σε Υπουργείο.

 Στο Πέραμα, μιλάμε για ΖΩΕΣ! Δε μιλάμε για στατιστικά! ΖΩΕΣ! Να μην το ξεχάσουμε ποτέ… 
Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε