X. Kαφαντάρη: Η προεκλογική περίοδος να χαρακτηρισθεί από Προγράμματα και Αλήθειες!! στο δημόσιο λόγο.

H X.ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

H Χαρά Καφαντάρη, υποψήφια Βουλευτής Δυτ. Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., στις 24.04.2023, στον ραδιοφωνικό σταθμό «η Φωνή της Ελλάδας» σχολίασε την επικαιρότητα και μεταξύ άλλων ανέφερε:

·         Η προεκλογική περίοδος πρέπει να χαρακτηρίζεται από αλήθεια και επιχειρήματα και όχι από τοξικότητα. Η τοξικότητα χαρακτηρίζει τον κ. Μητσοτάκη και την ΝΔ. Αυτό που πρέπει να μας αποσχολεί είναι τα προβλήματα του ελληνικού λαού, η δύκολη καθημερινότητα του και τι λύσεις υπάρχουν.

·         Η κ. Τσαπανίδου, εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, έθεσε 3 προϋποθέσεις ενόψει της Διακομματικής  Επιτροπής για τις εκλογές  της 21ης

  Μαΐου.  Διεξαγωγή δυο τηλεμαχιών. Μια με το σύνολο των πολιτικών αρχηγών και μια δεύτερη μεταξύ του απερχόμενου πρωθυπουργού και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευση. Αυστηρά ισότιμος χρόνος κάλυψης των θέσεων των κομμάτων σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης. Και τέλος, οι εταιρίες δημοσκοπήσεων να αναρτούν τα στοιχεία των ερευνών τους ώστε να υπάρχει διαφάνεια.

·         Τέσσερα χρόνια ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται. Δεν τολμά να αντιμετωπίσει τον Α. Τσίπρα. Ας έρθει έστω προεκλογικά.

·         Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα δώσει τον αγώνα του με τις προτάσεις του και την εμπειρία του. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το 2015 παρέλαβε μια χρεοκοπημένη χώρα,  την έβγαλε από τα μνημόνια, ρύθμισε το χρέος μέχρι το 2030, άφησε αποθεματικό και στήριξε την κοινωνική πλειοψηφία.

·          Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προτείνει αλλαγή του παραγωγικού αναπτυξιακού μοντέλου της χώρας μας. Η ΝΔ παραμυθιάζει με αριθμούς για την ανάπτυξη αλλά είναι αριθμοί από real estate και συγχωνεύσεις ξένων εταιρείων. Εμείς μιλάμε για ένα μοντέλο ανάπτυξης που θα βασίζεται στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, στον αγροτικό τομέα, στην καινοτομία και στην στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ένα μοντέλο ανάπτυξης με στήριξη του εισοδήματος, αύξηση μισθών, επαναφορά συλλογικών συμβάσεων και στήριξη των συνταξιούχων με επαναφορά 13ης

 σύνταξης, επιστροφή αναδρομικών και κατάργηση ιδιωτικοποίησης του ΕΦΚΑ.

·         Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα είναι πρώτος στις εκλογές της 21ης

 Μαΐου. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι με διαφορά, ώστε η διαφορά αυτή να αποτελέσει καταλύτη για την σύγκλιση των Δημοκρατικών Προοδευτικών δυνάμεων. Το τοπίο μετά την εκλογική μάχη, θα είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι σήμερα. Με την πρωτιά του κόμματός μας, τα κόμματα του Προοδευτικού Δημοκρατικού χώρου θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά, αν θα σύρουν τη χώρα σε επόμενες και μεθεπόμενες εκλογές.

·         Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν μπορεί να συνεργαστεί με τη ΝΔ και το καθεστώς Μητσοτάκη, που μας κατάντησε να είμαστε οικονομικά λίγο πάνω από τη Βουλγαρία σε αγοραστική δύναμη και ενώ αμαύρωσε διεθνώς την πατρίδα μας με τις παρακολουθήσεις και τα ζητήματα Δημοκρατίας.

·         Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απευθύνεται σε κάθε Δημοκράτη πολίτη και πολιτικό, ώστε να διώξουμε την καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το κόμμα μας απευθύνεται ακόμα και σε συντηρητικούς αντιπροσώπους και ψηφοφόρους, που εναντιώνονται στο καθεστώς Μητσοτάκη.

·         Aπό το 2019 που εκλέχτηκα στην Δυτική Αθήνα- από το 2012 βουλευτής- έχω καθημερινή παρουσία στις γειτονιές της. Η εικόνα είναι πολύ ενθαρρυντική για την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ! Στις προηγούμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αν και αξιωματική αντιπολίτευση, είχε περίπου δέκα μονάδες διαφορά από τη ΝΔ!

·         Η καθημερινότητα στην Δυτική Αθήνα είναι πάρα πολύ δύσκολη και για τα φυσικά πρόσωπα αλλά και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες κλέινουν καθημερινά. Η Δημόσια Υγεία στην Δυτική Αθήνα έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Το νοσοκομείο Αγία Βαρβάρα δεν λειτουργεί, ενώ το Αττικό λειτουργεί με ράντζα.

·         Η Δυτική Αθήνα αντιμετωπίζει και την περιβαλλοντική υποβάθμιση. Προσπάθειες εμπορευματοποίησης του Πάρκου Τρίτση- του μεγαλύτερο περιβαλλοντικού πάρκου στα Βαλκάνια- από τον κ. Πατούλη. Γειτνίαση με τη Φυλή, όπου προωθείται εθνικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων που εισάγει την καύση ενώ οι εγκαταστάσεις της Φυλής έχουν επεκταθεί. Τέλος, στο Χαϊδάρι ακούγεται ότι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ο νέος επενδυτής σκέφτεται να εγκαταστήσει μονάδα παραγωγής ενέργειας από καύση φυσικού αερίου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: