Χ.Καφαντάρη:Αντιμέτωπη η κοινωνία καθημερινά με την ακρίβεια, τα καλάθια, και την εκποίηση δημόσιας περιουσίας

Η ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΣΤΟ ΟΝΕ ΤV KAI ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΝΕTALK

Όποια κρίση και τοποθέτησή μας για το μπάζωμα της Άκροπολης από την κυρία Μενδώνη, έγινε με βάση τη γνώμη αρχαιολόγων και ειδικών.

Για τον φράχτη στον Έβρο. Εδώ είμαστε. Θα δούμε αν θα πετύχει ο κος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής, αν θα καταφέρει να εξασφαλίσει χρήματα για τέτοιου είδους έργο.Πάντως δε θα γκρεμίσουμε το φράχτη, ούτε όμως ΠΟΤΕ δε θα αποτελέσει ένας φράχτης πρώτο στοιχείο της μεταναστευτικής μας πολιτικής.

Το μεταναστευτικό και ό,τι αντιμετώπισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το ’15-’19 ήταν κάτι το πρωτοφανές. Πάνω από 2 εκατ. πρόσφυγες και μετανάστες πέρασαν από εμάς, και πήγαν στην κεντρική Ευρώπη. Ο πόλεμος της Συρίας κορυφώθηκε τότε, σας θυμίζω.

Σε θέματα έμφυλης βίας δεν υπάρχουν εκπτώσεις και «Ναι μεν Αλλά». Φάνηκε σαφώς στη διαχείριση της υπόθεσης, η Ηθική του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Σε πολύ σύντομο χρόνο ετέθη εκτός ο κος Γεωργούλης

Δεν ήταν ευρωβουλευτίνα και σημερινός βουλευτής, μάρτυρες υπεράσπισης του παιδεραστή, βιαστή ανηλίκων Νίκου Γεωργιάδη, συγκαλύπτοντας το ζήτημα; Ξεχνάμε; Ή ξεχνάμε τη σχέση της ΝΔ με τον Μίχο και την υπόθεση της 12χρονης;

Ακόμα και από το ύφος της ομιλίας και της συμπεριφοράς εκπροσώπων της ΝΔ στα τηλεοπτικά πάνελ, δείχνει τον πανικό τους.Ακρίβεια, Καλάθια, Ενέργεια, εκποίηση Δημόσιας περιουσίας, για όλα αυτά τα προβλήματα της Κοινωνίας δεν μιλούν!

Το ’18 βγήκαμε από τα μνημόνια και τη σκληρή εποπτεία. Χάρη στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τη ρύθμιση του χρέους, ο ελληνικός λαός ανάσανε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: