Η Χ. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ»

Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΤΟ ΜΑΗ, ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!

H Χαρά Καφαντάρη, Βουλευτής Δυτ. Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, στις 17.04.2023 στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «ΟΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΙ», σχολίασε την επικαιρότητα και μεταξύ άλλων ανέφερε:

 Σε επανειλημμένες προσκλήσεις του Α. Τσίπρα για debate o κ. Μητσοτάκης αρνείται. Αρνείται γιατί φοβάται! Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει επιχειρήματα να απαντήσει για την δύσκολη πραγματικότητα που βιώνει η κοινωνία μας τα τελευταία 4 χρόνια, με τη ακρίβεια,  τους πλειστηριασμούς, τα εθνικά ζητήματα και την διεθνή εικόνα της χώρας μας.

Εμείς είμαστε ανοιχτοί και σε ένα debate όλων των πολιτικών αρχηγών. Η κυβέρνηση της ΝΔ βρίσκεται σε πανικό και σε εκνευρισμό, εξού και τα fake news περί τεραστίων επιτυχιών και ανάπτυξης. H πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική, είναι δύσκολη. Οι  αριθμοί και η ανάπτυξη της ΝΔ όμως βασίζονται σε real estate και συγχωνεύσεις εταιριών.

Την 21η Μαϊου ψηφίζουμε πρώτη φορά με απλή Αναλογική. Ένα πλήρως Δημοκρατικό σύστημα. Δημιουργούνται για πρώτη φορά προϋποθέσεις για συνεργασία του Δημοκρατικού Προοδευτικού  χώρου ώστε να έχουμε κυβέρνηση από την 21η Μαΐου.

Ως αυριανή Κυβέρνηση,  ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεσμεύεται για: αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και  ένα αποτελεσματικό κοινωνικό και αναπτυξιακό κράτος.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα είναι πρώτος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Το ζητούμενό μας είναι μια καθαρή πρωτιά. Απευθύνουμε πρόσκληση στο Δημοκρατικό Προοδευτικό κόσμο και τα αντίστοιχα κόμματα. Αν δεν ανταποκριθούν τα κόμματα του Προοδευτικού χώρου, τότε αναγκαστικά θα πάμε σε δεύτερες εκλογές όπου εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα έχει την αυτοδυναμία.

Να τονίσω ότι 25 από τις 27 ευρωπαϊκές κυβερνήσεις έχουν κυβερνήσεις συνεργασίας. Ας μην ξεχνάμε ότι οι σταθερές κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οδήγησαν την πατρίδα μας στην χρεοκοπία, και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μας έβγαλε από τα μνημόνια και άφησε 37 δις στα ταμεία της χώρας.

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε