ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ME ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ…ΤΗ SIEMENS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                            26.3.2021

ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ME ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ…ΤΗ SIEMENS

Η Χαρά Καφαντάρη, βουλευτής Δυτ. Αθήνας, αναπλ. Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας και Aντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής δήλωσε:

“Καθημερινά αποδεικνύεται ότι για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη η κρίση είναι και ευκαιρία για  «δουλειές»….

Hπρόσφατη (24.3.2021) προκήρυξη 3μερου διαγωνισμού, από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για  προμήθεια selftest και μάλιστα με άμεση παράδοση σε 7 ημέρες, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Έχει χαρακτηριστικά φωτογραφικού διαγωνισμού, καθώς μέχρι τώρα, μόνο η Siemens έχει πρόσφατη έγκριση για τα λεγόμενα selftest. Διαγωνισμός λοιπόν, με μόνον έναν ενδιαφερόμενο…

Είναι εμφανές πλέον, ότι γίνεται προσπάθεια αποποίησης ευθυνών από την πλευρά της Κυβέρνησης για την πλήρως αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας και την κατάσταση «πολέμου», που έχει δημιουργηθεί με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων covid 19.

Οι ευθύνες της Κυβέρνησης για μη συνταγογράφηση των τεστ από τον ΕΟΠΥΥ, αίτημα διατυπωμένο εδώ και ένα χρόνο από ειδικούς και από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.,  καθώς και οι μη στοχευμένοι έλεγχοι και στοχευμένη υγειονομική επιτήρηση, γίνεται προσπάθεια να ξεπερασθούν,με τα «δωρεάν» τεστ από τα φαρμακεία.Χωρίς καν να έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιοι φορείς,ακόμη και ως προς τη διαδικασία, η οποία, πλέον των άλλων, ενέχει και σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία με τη διαχείριση των επικίνδυνων αποβλήτων.

Για άλλη μια φορά ο κ. Μητσοτάκης μεταφέρει την ευθύνη στους πολίτες. Ατομική ευθύνη λοιπόν και για ιατρικές πράξεις, διότι ο έλεγχος για covid 19 συνιστά ιατρική πράξη.

Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι ακόμη ένα «παιχνίδι» επικοινωνίας για τον κ. Μητσοτάκη, το οποίο όμως πληρώνε για άλλη μια φορά ο Λαός”.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: