Η Χαρά Καφαντάρη, Βουλευτής Δυτ. Αθήνας, Α΄ Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος και Αναπλ. Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στη συγκέντρωση των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

22.3.21

Η Χαρά Καφαντάρη, Βουλευτής Δυτ. Αθήνας, Α΄ Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος και Αναπλ. ΤομεάρχηςΠολιτικής Προστασίας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στη συγκέντρωση των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο

Σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου, η Βουλευτής Δυτικής Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Χαρά Καφαντάρη, επισκέφτηκε το Νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο», μαζί με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δ. Αθήνας. Παρέστη στην κινητοποίηση του Συλλόγου εργαζομένων, λόγω των έντονων προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί, καθώς η πανδημία εξαπλώνεται σε νοσηλευόμενους του νοσοκομείου ταχύτατα.

Η Χαρά Καφαντάρη δήλωσε:

«H κυβέρνηση απέτυχε στη διαχείριση της πανδημίας, ακολουθώντας τη γνωστή πλέον τακτική, αυτήν, του «βλέποντας και κάνοντας».

Η διασπορά του Κορωνοϊού στο Δρομοκαΐτειο ειδικά στη γηριατρική πτέρυγα, είναι πλέον εκτός ελέγχου. Σημειώνουμε ότι πρόκειται για ένα νοσοκομείο εξειδικευμένο στον ευαίσθητο τομέα της ψυχικής Υγείας. Όλοι πρέπει ισότιμα να αντιμετωπίζονται και να τυγχάνουν αξιοπρεπούς υγειονομικής μεταχείρισης.

Δεν αρκούν μόνο συγχαρητήρια στους υγειονομικούς, που υπερβάλλουν εαυτόν εν μέσω πανδημίας, πρέπει η Πολιτεία να σκύψει σοβαρά στο πρόβλημα, να γίνουν άμεσα προσλήψεις προσωπικού και να εξοπλισθούν τα νοσοκομεία με τα κατάλληλα μέσα.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους, που αγωνιούν, διαρκώς προσφέρουν και αγωνίζονται. Είμαστε μαζί σας, αναδεικνύοντας όσα και ότι μπορούμε  κοινοβουλευτικά, αναγκάζοντας την κυβέρνηση πολλές φορές, να πάρει κάποια μέτρα.

Είμαι ενήμερη για το τι συμβαίνει εδώ και δεσμεύομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα φέρει το θέμα και στο Κοινοβούλιο, καθώς και για τα προβλήματα των εργαζομένων, που χαρακτηρίζονται από πολλές μορφές εργασιακών σχέσεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει καταθέσει δια του Προέδρου του Α. Τσίπρα, τεκμηριωμένη θέση για το νέο ΕΣΥ, με επίκεντρο πάντα τον Άνθρωπο και τη Δημόσια Υγεία».

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: