Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ «ΟΜΟΛΟΓΕΙ» ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18.02.2021

Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ «ΟΜΟΛΟΓΕΙ» ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Δ. ΑΘΗΝΑΣ ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ και ΑΝ. ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!

Οι σημερινές ανακοινώσεις του κ. Μητσοτάκη, για μια νέα νομοθετική πρωτοβουλία,ώστε να αποσαφηνισθούν οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες φορέων,  στη διαχείριση των ακραίων φυσικών φαινομένων και καταστροφών, είναι μια ομολογία πλήρους αποτυχίας. Η διαχείριση των πρόσφατων φυσικών καταστροφών (Μήδεια, Ιανός),  με τις  δυσμενείς συνέπειες για τους πολίτες,την κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας, ήταν άκρως αποτυχημένη.

Η αλληλο-μετάθεση ευθυνών μεταξύ αρμόδιων φορέων (Αυτοδιοίκηση α και β βαθμού, ΔΕΔΔΗΕ, Πολιτική Προστασία), αναδεικνύουν το επιτελικό αδιέξοδο της κυβέρνησης και την κατάρρευση του επιτελικού κράτους.Ο κ. Μητσοτάκης αναιρεί με την έκφραση πρόθεσης για νέα νομοθετική πρωτοβουλία, ακόμη και το νομοθετικό έργο της Κυβέρνησης του.Το νόμο για την «αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας (4662/2020). Ένα νόμο που διαφήμιζε η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υφυπουργός ως εμβληματικό, ένα νόμο, που θα έλυνε όλα τα προβλήματα.

Ένα νόμο, που μόλις ψηφίσθηκε τον Φεβρουάριο του 2020, η κυβέρνηση τον έθεσε σε αδράνεια, με ΠΝΠ τέλη Μαρτίου 2020, εν όψει της πανδημίας covid 19.Ένα νόμο, που δεν έχουν εκδοθεί ακόμη εφαρμοστικές πράξεις και δεν έχουν ακόμη ορισθεί οι συντονιστές πολιτικής προστασίας σε όλες τις Περιφέρειες .

Ο Κ. Μητσοτάκης αναιρεί Κυβέρνηση κ. Μητσοτάκη…

Αυτό είναι το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη. Ανικανότητα, Προχειρότητα, Υποτίμηση των κοινωνικών αναγκών…

Ένα κράτος επικοινωνίας, κράτος διορισμών «αρίστων», εξυπηρέτησης μεγάλων οικονομικών συμφερόντων φίλων, ένα κράτος που δυσφημεί την Πατρίδα μας διεθνώς…

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: