Αναφορά: Συνεχίζεται ο εργασιακός μεσαίωνας στο Ψ.Ν.Α. – ΔΑΦΝΙ. Κίνδυνος για τις ζωές ασθενών και εργαζομένων λόγω ελλιπούς καθαριότητας

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τους κκ. Υπουργούς:

  • Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
  • Υγείας

Θέμα: «Συνεχίζεται ο εργασιακός μεσαίωνας στο Ψ.Ν.Α. – ΔΑΦΝΙ. Κίνδυνος για τις ζωές ασθενών και εργαζομένων λόγω ελλιπούς καθαριότητας»

Η Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, Χαρά Καφαντάρη, καταθέτει αναφορά προς τους κκ. Υπουργούς Υγείας και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα «Συνεχίζεται ο εργασιακός μεσαίωνας στο Ψ.Ν.Α. – ΔΑΦΝΙ. Κίνδυνος για τις ζωές ασθενών και εργαζομένων λόγω ελλιπούς καθαριότητας».

Επισυνάπτεται η σχετική ανακοίνωση – καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Ψ.Ν.Α., με τις σχετικές καταγγελίες και διεκδικήσεις του Συλλόγου οι οποίες, βάσει και των νέων συνθηκών λόγω της πανδημίας, χρήζουν άμεσης εξέτασης για την επίλυση των σοβαρών υγειονομικών και εργασιακών ζητημάτων που θίγονται.

Παρακαλούμε, στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς σας, για την απάντηση σχετικά με τις ενέργειες των Υπουργείων για αποτελεσματική και οριστική επίλυση του θέματος.

Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2020

Η καταθέτουσα Βουλευτής

Χαρά Καφαντάρη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: