Η Χαρά Καφαντάρη στη Διάσκεψη των Ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την απόσπαση εργαζομένων (Παρίσι 18/05/2016)

syriza_logo

Αθήνα, 16/05/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Χαρά Καφαντάρη στη Διάσκεψη των Ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την απόσπαση εργαζομένων (Παρίσι 18/05/2016)

Η κ. Χαρά Καφαντάρη, Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, θα αντιπροσωπεύσει τη Βουλή στη Διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί, μεταξύ εκπροσώπων των Ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων, στο Παρίσι στις 18 Μαΐου 2016 σχετικά με την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την απόσπαση εργαζομένων.

 Απώτερος στόχος είναι να διερευνηθούν οι προοπτικές – δυνατότητες και να υπάρξει ενσωμάτωση της υποχρέωσης Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σε όλους τους τομείς μέσω του Ευρωπαϊκού δικαίου. Παράλληλα, να προωθηθεί η διασυνοριακή παροχή υπηρεσιών, με ενίσχυση της προστασίας των δικαιωμάτων των αποσπασμένων εργαζομένων και ταυτόχρονη διασφάλιση ενός κλίματος δίκαιου ανταγωνισμού, καθώς και η ενίσχυση της διαφάνειας και της νομικής βεβαιότητας.

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: