Περιμένουμε πάνω από 22 εκατομμύρια τουρίστες φέτος

Για την Ευρωπαϊκή Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη με θέμα «365 μέρες! Τουρισμός πολλαπλών προορισμών» και την αναμενόμενη αύξηση της τουριστικής κίνησης, μίλησε στο Κόκκινο  και τον Κώστα Αρβανίτη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη.

Η Χ. Καφαντάρη είπε πως πολύ νωρίτερα φέτος έδειξαν τα στοιχεία την αύξηση της τουριστικής κίνησης και πως στην διακοινοβουλευτική συνάντηση για τον τουρισμό, στην οποία θα συμμετάσχουν 16 χώρες, ο στόχος είναι η ανταλλαγή απόψεων για το ζήτημα, εστιάζοντας στον παράκτιο και τον εναλλακτικό τουρισμό.

Ανέφερε ακόμη πως γίνεται μια προσπάθεια προβολής του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο, και στη Ρωσία, καθώς φέτος είναι και το Έτος Φιλίας με τη Ρωσία.

Ευρωπαϊκή Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη με θέμα: 365 μέρες! Τουρισμός πολλαπλών προορισμών
Το Ελληνικό Κοινοβούλιο φιλοξενεί στις 15-17 Μαΐου 2016, στην Αθήνα, Ευρωπαϊκή Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη με θέμα: «365 μέρες! Τουρισμός πολλαπλών προορισμών». Την πρόσκληση στα Ευρωπαϊκά Κοινοβούλια απηύθυνε η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, δια της Προέδρου της κ. Χαρά Καφαντάρη.
Η Διάσκεψη θα εστιάσει στις μεγάλες δυνατότητες και τις προκλήσεις του παράκτιου-θαλάσσιου τουρισμού καθώς και στις εναλλακτικές – θεματικές μορφές τουρισμού, οι
οποίες μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση του προβλήματος του εποχιακού τουρισμού, αποτελώντας, ταυτόχρονα, ποιοτικές και ήπιες μορφές τοπικής  ανάπτυξης.
Στη διάσκεψη θα συμμετάσχουν βουλευτές Ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων, υπεύθυνοι για θέματα τουρισμού, καθώς και εκπρόσωποι Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων φορέων τουρισμού. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της διάσκεψης θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.
Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: