Επίσκεψη των Χ. Καφαντάρη και Κ. Ζαχαριά στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου

kentro-ygeias-peristerioy

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου πραγματοποίησαν σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας με τους βουλευτές Χαρά Καφαντάρη (Β’ Αθήνας) και Κώστα Ζαχαριά (Αρκαδίας).

Θεωρείται σημαντική η συνεισφορά του Κέντρου Υγείας Περιστερίου στην αντιμετώπιση προβλημάτων πρωτοβάθμιας υγείας των κατοίκων του Δήμου Περιστερίου και της ευρύτερης περιοχής.
Η λειτουργία του σε επίπεδο εξωτερικών ιατρείων βασικών ειδικοτήτων για 8ωρη έως 12ωρη λειτουργία καθημερινά και οι πρωτοβουλίες για προγράμματα προληπτικού ιατρικού ελέγχου είναι σημαντικές. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας πρέπει να αποτελεί βασικό πυλώνα της ολιστικής ιατρικής αντιμετώπισης, να εξασφαλίζει καθολική δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους κατοίκους, με υποδομές και προσωπικό που ανήκουν στο δημόσιο τομέα υγείας και δίνουν τη δυνατότητα λειτουργίας σε 24ωρη βάση, με ανάπτυξη της πρόληψης, αγωγής και προαγωγής της υγείας κοντά στους τόπους εργασίας και κατοικίας. Καθοριστική στη συνέχιση λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Περιστερίου ήταν η κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και οι παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: