Επίσκεψη της Χαράς Καφαντάρη στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών

syriza_logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
12/02/2014
Επίσκεψη της Χαράς Καφαντάρη στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών
Τον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών στο Μαρούσι επισκέφτηκε σήμερα 12 Φλεβάρη η βουλευτής Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, μαζί με τον Γραμματέα της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος Αναστάσιο Μανιάτη, με αφορμή αφενός μεν την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή του σχεδίου νόμου για την αναδιοργάνωση του ΠΣ, αφετέρου δε τις απαράδεκτες επικρατούσες συνθήκες εργασίας, όπως αυτές έχουν επανειλημμένα επισημανθεί από τους εκεί εργαζόμενους πυροσβέστες.
Ακολούθησε συζήτηση με τους εργαζόμενους πυροσβέστες και το Διοικητή του Σταθμού, με αναφορές στα σοβαρά προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων, προβλήματα που οφείλονται κυρίως στην έλλειψη πιστώσεων και στην εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική. Πιο συγκεκριμένα, έγινε λόγος για την έλλειψη κεντρικής θέρμανσης και την ακαταλληλότητα του κτηρίου, το οποίο χρήζει άμεσης ενεργειακής αναβάθμισης. Επίσης, ανταλλάχθησαν απόψεις για επίκαιρα ζητήματα του Πυροσβεστικού Σώματος που ανακύπτουν από το κατατεθέν νομοσχέδιο για την υποτιθέμενη αναβάθμισή του, όπως είναι η υφιστάμενη τριχοτόμηση και μη ομογενοποίησή του και η υποβάθμιση και συρρίκνωση των λειτουργικών δομών του Σώματος.
Η Χαρά Καφαντάρη τόνισε την ανάγκη στήριξης του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος και δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα των υποδομών του συγκεκριμένου Πυροσβεστικού Σταθμού στο κοινοβούλιο.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: