Συνάντηση της Χαράς Καφαντάρη με τη Διοίκηση του ΙΚΑ για το ζήτημα του υποκαταστήματος του Χολαργού

syriza

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον υποδιοικητή του ΙΚΑ κ. Πατσούρη συναντήθηκε την Τετάρτη 06/02 η βουλευτής Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Χαρά Καφαντάρη. Η συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ζήκος, πραγματοποιήθηκε με αφορμή την προγραμματισμένη από την τρικομματική κυβέρνηση αναστολή λειτουργίας του τοπικού υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΕΑΜ Χολαργού και τη μεταφορά των υπηρεσιών του στο ΙΚΑ Αγ. Παρασκευής.

Η Χαρά Καφαντάρη επισήμανε μεταξύ άλλων πως η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται σε αντίθεση με τη θέληση του συνόλου της τοπικής κοινωνίας, όπως αυτή εκφράστηκε και από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού. Ζήτησε την εξάμηνη παράταση αναστολής εφαρμογής της απόφασης και την επανεξέταση του ζητήματος, σε συνάρτηση με τη σχεδιαζόμενη μετακίνηση των τοπικών ιατρείων του ΕΟΠΥΥ, ενώ πρότεινε σχετικές εναλλακτικές λύσεις για την εξοικονόμηση πόρων και τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στον Χολαργό.

Καταλήγοντας, η Χαρά Καφαντάρη τόνισε πως πρώτη προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών και πως η υλοποίηση μιας τέτοιας απόφασης με στενά οικονομικά κριτήρια θα προκαλέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα στους ήδη πληττόμενους από τις μνημονιακές πολιτικές ασφαλισμένους.

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: